Zakenvluchten op maat

Advies bureau / Broker

Onderstaande schilderen zijn door mij (Peter C. Mantel) gemaakt en bied ik te koop aan in mijn webshop. Het betreft een greep uit mijn particuliere collectie Aquarel, Olieverf en Acrylic van elk is slechts een exemplaar.

Note: Door aan de bovenzijde op een foto te klikken opent een grotere foto. Om weer terug te keren, sluit u de geopende foto door rechtsboven op kruisje te klikken.
 Ook kunt u de hele serie zien door op rechts of links naar het volgende schilderij te klikken.

Omdat een lijst vaak persoonlijk is worden de meeste schilderijen te koop aan geboden zonder lijst tenzij anders vermeld. Natuurlijk kan ik er een lijst omheen maken die bij uw wensen aansluit of u kunt dit zelf laten doen, dit uiteraard in overleg met u. Deze kosten zijn exclusief de schilderij prijs.   Klik op de foto om een grotere versie te zien, eenmaal geopend kunt u voor of achteruit klikken om alle schilderijen vergroot te zien

Wat kost een portret?

Ik maak in opdracht portret schilderijen. Een portret van 30x40cm vanaf 200,- euro, 40×50 vanaf 250,- euro, als het een portret is van een persoon met een neutrale achtergrond. Deze maak ik in olieverf, u moet rekenen op een droogtijd van minimaal een maand. Voor het portret maak ik gebruik van foto’s, als u deze zelf (digitaal) aanlevert dienen ze goed scherp te zijn en minimaal 2 mb, liefst meerdere foto’s. Ik kies dan samen met u de te gebruiken foto, kleuren en de compositie. Ik kan u ook in contact brengen met een professionele fotograaf, voor het maken van een goede compositie foto. Deze kosten zijn uiteraard exclusief de overeengekomen prijs voor het portret.
Voor de verkoop van deze schilderijen, ga in het hoofdmenu naar de webshop of klik hier

Bij het accepteren van een opdracht voor een portret kunt u hier de overeenkomst downloaden.

Te koop

Alle schilderijen te koop op de webshop

Verkocht

Andere schilder opdrachten, in overleg. Voor informatie en afronden verkoop kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier.

Print Friendly, PDF & Email