Simulator

Vliegen in een simulator
U kunt de stuurknuppel van een b.v. moderne B737 bedienen. Vlieg naar het vliegveld van uw dromen onder de professionele leiding van een instructeur.

Zoals voor elke lijnvlucht van de grote maatschappijen krijgt u een 60-90 minuten durende briefing waar uw instructeur u de basis begrippen van vliegen en de meest elementaire functies zal bijbrengen. Daarna neemt u plaats in de rechter stoel van de first officer en vliegt naar de bestemming van uw keuze. Hier is geen vooropleiding voor nodig.

De perfecte illusie van vliegen
Visuele projectie units laten de buitenwereld zien met een verbazingwekkende helderheid en realiteit, reproduceren de startfase, de kruis en landingsfase tot iets wat niet voor mogelijk had gehouden. Ondersteund door driedimensionale bewegingen en het geluid van motoren en andere gebeurtenissen, geven de perfecte illusie van vliegen. Vanaf het moment dat u in de stoel heeft plaatsgenomen heeft u het gevoel daadwerkelijk aan de controls van een moderne Jetliner te zitten.

Gift Certificates
Zou u deze vlucht in een simulator cadeau willen doen aan iemand, kunnen wij er voor zorgen dat u een mooi document krijgt dat u kunt overhandigen.

Video equipment
Van deze onvergetelijke ervaring in de simulator kunt u een video band kopen. zorgt u wel hier voor de sessie om te vragen.

Bent u gereed voor de take off?
Bent u geïnteresseerd in een vlucht met de simulator, vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte en wij nemen contact met u op.

Aanvraag simulator

Print Friendly, PDF & Email