Zakenvluchten op maat

Advies bureau / Broker

Reclame frames en lightboxes

In de wereld van reclame zijn vele mogelijkheden om uw product aan te prijzen. Aerotaxi heeft goede connecties in deze unieke wereld. Of het nu gaat om een klein frame in uw winkel voor aan de muur of een staand frame er zijn legio mogelijkheden. Er word gebruik gemaakt van aluminium profielen met daarin een gespannen fabric welke van uw reclame wordt voorzien. We maken gebruik van de nieuwste technieken.

Zowel de frames als de lightboxes worden gebruikt in diverse toepassingen o.m. winkels, tentoonstellingen, beurzen etc. Zelfs een volledige stand voor een beurs kan gemaakt worden van lightboxes. Hieronder de laatste innovatie:

MOBILE LIGHT BOX

VISUAL MOBILE PROMOTION STARTS HERE

Alle benodigdheden om ter plekke iets te promoten in één tas, eenvoudig op te zetten zonder gereedschap. Het zit allemaal in de tas! Ontwikkeld voor mobiliteit en duurzaamheid bij impactvolle presentaties op verschillende locaties.

  • Setup in 5 minutes
  • LED lighting is included for extra impact
  • Frames in sizes of up to 3m
  • Connect multiple frames for an even bigger impression

Professionals die van locatie naar locatie reizen voor presentaties zijn dol op dit product. Ideaal voor beurzen, verkooppresentaties, trainingen en pop-up promoties.

 Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u via ons contact formulier benaderen.

Print Friendly, PDF & Email