Afdrukken

Overige activiteiten van Aerotaxi

De kerntaken van Aerotaxi zijn, hoe kan het ook anders, ontstaan uit jarenlange ervaring in de luchtvaart. Maar mede door de financiele crisis in 2008 is er daar een kentering in gekomen. Luchtvaartmaatschappijen hebben hun relatie met hun partners moeten bijstellen als gevolg van die snel verslechterende markt. Dat dit ook gevolgen had voor voor de kerntaken van Aerotaxi hoeft hier geen verder betoog. Gezocht werd dus naar andere innovatieve taken die wij met onze expertise konden uit voeren om te overleven in deze snel veranderende omgeving. Aerotaxi was ook al reeds jaren bezig in enkele andere branches n.l. Luchtvaart educatie, watersport, adviezen en de reclamewereld. In deze nieuwe branches hebben wij gezocht naar naar aansluitingen die wij in ons programma konden aanpassen. Hieronder zie u enkele topics:

Luchtvaart opleidingen

Watersport

Reclame wereld

Technisch

 

In alle bovengenoemde branches heb ik ruime ervaring en wil graag met u van gedachten wisselen wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen. Ik ben 24/7 beschikbaar tussen 1 okt en 1 april op freelance basis. Eerste uur gratis. Uurprijs € 30,- ex btw en reiskosten.

Wilt u meer weten wat Aerotaxi voor u of uw bedrijf kan betekenen chroom dan niet om contact met ons op te nemen via contact formulier. of direct bellen   +31(0)622226472

Uitgebreide CV op verzoek via contactformulier